. (1393). تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین‎های خون جوجه-های گوشتی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, (), 71-79.
. "تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین‎های خون جوجه-های گوشتی". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, , , 1393, 71-79.
. (1393). 'تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین‎های خون جوجه-های گوشتی', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, (), pp. 71-79.
. تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین‎های خون جوجه-های گوشتی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1393; (): 71-79.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب