
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,219 |
تعداد مقالات | 10,473 |
تعداد مشاهده مقاله | 20,219,694 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,909,885 |
تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئینهای خون جوجه-های گوشتی | ||
فصلنامه علمی زیست شناسی جانوری تجربی | ||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 اسفند 1393 اصل مقاله (593.08 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
چکیده این آزمایش به منظور بررسی تأثیر عصاره آرتیشو بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت سرمی تریگلیسرید، کلسترول، لیپوپروتئین با دانسیته خیلی کم (VLDL)، لیپوپروتئین با دانسیته کم (LDL) و لیپوپروتئین با دانسیته زیاد (HDL) جوجههای گوشتی در دوره رشد (21 تا 35 روزگی) انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با پنج تیمار (سطوح 0، 100، 200، 300 و 500 میلیگرم در لیتر عصاره آرتیشو) و چهار تکرار و 10 قطعه پرنده (مخلوط دو جنس) در هر تکرار انجام شد. استفاده از عصاره آرتیشو در آب آشامیدنی اثر معنیداری بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، افزایش وزن روزانه و صفات لاشه جوجههای گوشتی نداشت. استفاده از عصاره آرتیشو اثر معنیداری بر غلظت تریگلیسرید، کلسترول، لیپوپروتئین با دانسیته خیلی کم، لیپوپروتئین با دانسیته کم و لیپوپروتئین با دانسیته زیاد جوجههای گوشتی در سن 35 روزگی نداشت. نتیجهگیری میشود افزودن عصاره آرتیشو تا سطح 500 میلیگرم در لیتر تأثیر قابل توجهی بر عملکرد و اجزای چربی خون جوجههای گوشتی ندارد. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
The effect of adding Artichoke extract to drinking water on performance, carcass characteristics and blood lipoprotein concentration in broiler chickens | ||
چکیده [English] | ||
Abstract The present study was investigated artichoke extract in drinking water on performance, carcass characteristics and some blood parameters concentrations such as Triglyceride, Cholesterol, very low density lipoprotein (VLDL), low density lipoprotein (LDL) and high density lipoprotein (HDL) in broiler chickens. Experiment was used by randomized complete block design (RCBD) with 200 broiler chickens consisted of 5 treatments 0, 100, 200, 300 and 500 milligrams artichoke extract per water liter at four replicates per treatment and 10 chickens per replication during 21-35 days of age. Artichoke extract had any significant effect on feed intake, body weight gain, feed conversion ration and carcass characteristics. Artichoke extract had any significant effect on the blood parameters in broiler chickens during 35 day of age. It can be concluded that inclusion extract of artichoke up to 500 milligrams per liter has no beneficial consequences on performance and blood serum fat constituents. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,081 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 866 |