| تعداد نشریات | 46 |
| تعداد شمارهها | 1,226 |
| تعداد مقالات | 10,524 |
| تعداد مشاهده مقاله | 20,816,126 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,187,741 |
Dispersive Liquid-Liquid Microextraction of Silver Ion in Food Samples and Determination by Using Flame Atomic Spectroscopy | ||
| Iranian Journal of Analytical Chemistry | ||
| مقاله 1، دوره 2، شماره 2، آذر 2015، صفحه 63-69 اصل مقاله (1.04 M) | ||
| نوع مقاله: Full research article | ||
| نویسنده | ||
| Soleyman Bahar* | ||
| Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Kurdistan, P.O. Box 416, Sanandaj, Iran | ||
| چکیده | ||
| In this work, a procedure for preconcentration of silver using dispersive liquid–liquid microextraction with the reagent dithizone as complexing reagent was developed. At pH 2, silver ions are complexed with dithizone and extracted into the fine droplets formed when mixing carbon tetrachloride (extraction solvent), ethanol (disperser solvent) and the sample solution. After extraction, the phases are separated by centrifugation and silver is determined in the enriched phase by FAAS. After extraction, the enrichment factor was 73.21. The detection limit of the method was 30.4 ng mL-1 and the relative standard deviation for ten determinations of 0.1 µg mL-1 silver was 3.19 %. The results for the determination of silver in environmental water samples (tap water, well water, mineral water), tea and pepperbrush have demonstrated the applicability of the proposed method. | ||
| کلیدواژهها | ||
| Dispersive Liquid-Liquid Microextraction؛ flame atomic absorption spectrometry؛ Silver؛ Water؛ Tea؛ Pepperbush | ||
| عنوان مقاله [English] | ||
| میکرواستخراج مایع مایع پخشی یون نقره در نمونه های غذایی و اندازه گیری با استفاده از طیف سنجی اتمی شعله ای | ||
| نویسندگان [English] | ||
| سلیمان بهار | ||
| گروه شیمی، دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان، صندوق پستی 416، سنندج، ایران | ||
| چکیده [English] | ||
| یک روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی همراه با طیف سنجی جذب اتمی شعله برای تعیین مقادیر ناچیز یونهای نقره(I) با استفاده از معرف دی فنیل تیوکاربازون به عنوان عامل کمپلکس کننده، ارائه شده است. عوامل مختلفی که بر روی کارآیی استخراج یون نقره تأثیرگذار ند از جمله pH، نوع و حجم حلالهای پخشکننده و استخراجی، غلظت لیگاند و زمان استخراج مورد بررسی قرار گرفتند و شرایط تجربی بهینه برای روش بدست آمد. پس از استخراج، فاکتور تغلیظ، حد تشخیص و درصد انحراف استاندارد نسبی برای هشت مرتبه اندازهگیری (در غلظت 1/0 میلیگرم بر لیتر) به ترتیب برابر با 21/73، 4/30 نانوگرم بر میلیلیتر و19/3 % به دست آمد. روش برای اندازهگیری یونهای نقره در نمونههای آب محیطی نظیر آب آشامیدنی، آب چاه و آب معدنی و نیز فلفل سبز و چای بکار گرفته شد و صحت روش با آزمایشهای بازیافت تأیید گردید. | ||
| کلیدواژهها [English] | ||
| میکرواستخراج مایع- مایع پخشی, طیف سنجی جذب اتمی شعله, نقره (I), آبهای محیطی, فلفل سبز, چای | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,026 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,710 |
||