| تعداد نشریات | 46 |
| تعداد شمارهها | 1,226 |
| تعداد مقالات | 10,523 |
| تعداد مشاهده مقاله | 20,807,383 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,186,073 |
تأثیر تمرین استقامتی و مصرف سیر بر حداکثر اکسیژن مصرفی(VO2max) مردان غیر فعال | ||
| فصلنامه علمی پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی | ||
| مقاله 1، دوره 1، شماره 2، آبان 1391، صفحه 11-18 اصل مقاله (226.36 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| خسرو ابراهیم* 1؛ سجاد احمدی زاده1؛ رضا غنیمتی1؛ عبداله باقری1؛ سیروس شیخی1؛ مهدی غنیمتی2 | ||
| 1دانشگاه شهید بهشتی | ||
| 2دانشگاه اراک | ||
| چکیده | ||
| پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر تمرین استقامتی و مصرف سیر بر VO2max مردان غیر فعال انجام شد. بدین منظور، 33 مرد غیر فعال سالم با میانگین سنی (7/25±5/2 سال) به چهار گروه دارونما، مکمل، تمرین دارونما و تمرین- مکمل تقسیم شدند. گروه دارونما و مکمل هر روز به مدت یک ماه 500 میلی گرم به ترتیب نشاسته و پودر سیر مصرف کردند. گروه سه و چهار علاوه بر مصرف روزانه نشاسته و سیر به مدت یک ماه سه جلسه در هفته به اجرای تمرینات استقامتی بر روی تردمیل پرداختند. به منظور تعیین VO2max از پروتکل بروس و دستگاه تجزیه وتحلیل گاز استفاده شد. نتایج نشان داد، VO2max در سه گروه مکمل (1/28±1/75)، تمرین- دارونما (0/74±2/62) و تمرین- مکمل (1/23±3/55) در مقایسه با گروه دارونما افزایش معناداری داشت(0/05≥P). همچنین، زمان اجرای آزمون در دو گروه تمرین- دارونما (12/77±41/62ثانیه) و تمرین مکمل(28/68±55/55 ثانیه) در مقایسه با گروه دارونما افزایش معناداری داشت(0/05≥P). بنابراین، تمرین استقامتی و مصرف سیر بر VO2max افراد غیر فعال تأثیر داشته، اما مصرف سیر تاثیر مضاعفی بر افزایش VO2max افراد غیر فعال بر اثر تمرین استقامتینداشت | ||
| کلیدواژهها | ||
| تمرین استقامتی؛ مکمل سیر؛ مردان غیر فعال | ||
| عنوان مقاله [English] | ||
| The effect of endurance training and garlic supplementation on VO2max in non- active men | ||
| نویسندگان [English] | ||
| Khosro Ebrahim1؛ Sajad Ahmadi zadeh1؛ Reza Ghanimati1؛ Abdollah Bagheri1؛ Sirous Sheykhi1؛ Mehdi Ghanimati2 | ||
| چکیده [English] | ||
| The purpose of this research was to investigate the effect of endurance training and garlic consumption on VO2max. For this purpose, 33 non- active men with, average age (25.7±2.5 yr) randomly divided into four groups: placebo, supplementation, training-placebo and training-supplementation. The Placebo and supplement groups recieved each day for a month 500 mg of starch and garlic powder each each day formonth. Groups daily intake of starch and garlic in addition to three sessions of exercise per week for a three and four had month to run on a treadmill endurance training began. Bruce protocol and gas analyzer was use to determine VO2max. Results showed that VO2max in groups: supplements (1.75±1.), training-placebo (2.62±0.74) and training-supplements (3.55±1.23) were significantly increased compared to placebo (p≤0.05). Also during the exercise test in two groups training-placebo (41.62±12.77 s) and training-supplements (55.55±28.68 s) were significantly increased compared to placebo (p≤0.05). Therefore, endurance training and garlic supplementation was effective on VO2max. But, garlic supplementation had additional effect on increased VO2max in non-active subjects who participated in endurance training. | ||
| کلیدواژهها [English] | ||
| endurance training, garlic supplementation, non-active men | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 4,663 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,217 |
||