
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,219 |
تعداد مقالات | 10,473 |
تعداد مشاهده مقاله | 20,219,771 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,910,012 |
تاثیر برخی ترکیبات طبیعی روی غلظت آنتی اکسیدان تام سرم (TAC) در موشهای چاق نژاد NMRI | ||
فصلنامه علمی زیست شناسی جانوری تجربی | ||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آبان 1392 اصل مقاله (2.62 M) | ||
نویسندگان | ||
پریچهره یغمایی* 1؛ فاطمه جلالوند2 | ||
1هیئت علمی علوم تحقیقات | ||
2دانشجو | ||
چکیده | ||
زمینه و هدف : چاقی معمولا همراه با کمبود ریز مغذی ها ٬نتیجه رژیم غذایی ناسالم٬ فقدان آنتی اکسیدانها و چربیهای غیر اشباع از یک طرف و فراوانی چربیهای اشباع از طرف دیگر است. استرس اکسیداتیو یک نقش محوری در شروع بیماریهای مزمن مرتبط با چاقی دارد. متابولیتهای ثانویه مشتق از گیاهان مانند فنل و فلاونوئید تام دارای پتانسیل قوی برای پاکسازی رادیکالهای آزاد می باشند.در این مطالعه تاثیر ترکیبات طبیعی مانند تیمول ٬آکاربوز٬ تیوفلاوینT و چالکون روی غلظت سرمی آنتی اکسیدانهای تام سرم بررسی میشود. مواد و روشها : در این مطالعه ازموشهای نر نژادNMRI استفاده شد . حیوانات بطورتصادفی به دو گروه تقسیم شدند: گروه کنترل (تحت رژیم استاندارد جوندگان) و گروه تجربی به مدت 8 هفته (تحت رژیم پرکالری) قرار گرفتند. سپس حیوانات چاق به سه گروه شم ٬چاق وتجربی تقسیم شدند. در گروه تجربی موشها با ترکیبات تیمول ٬آکاربوز٬ تیوفلاوینT و چالکون (12mg/kg/day) به مدت 8 هفته گاواژ شدند.در پایان دوره تیمار٬ خونگیری از حیوانات ٬ بمنظور بررسی ظرفیت آنتی اکسیدان تام سرم (Total Antioxidant Capacity,TAC) بعمل آمد. نتایج : ظرفیت آنتی اکسیدانی تام در گروه چاق نسبت به کنترل کاهش٬ اما در گروه شم سطح TAC نسبت به چاق و کنترل ٬افزایش نشان داد. در همه گروههای تیمار٬ سطح TAC افزایش نشان داد٬ اما این افزایش در گروه چالکون و تیوفلاوین T در مقایسه با دیگر گروهها معنی دارنبود٬ ولی در گروه آکاربوز (P | ||
کلیدواژهها | ||
تیمول؛ آکاربوز؛ آنتی اکسیدان تام سرم؛ چاقی | ||
عنوان مقاله [English] | ||
The effect of natural compounds on serum total antioxidant levels in mice obese | ||
چکیده [English] | ||
Background: Obesity is often associated with micronutrient deficiency, the result of poor diet, lack of antioxidants and polyunsaturated fat on one side and saturated fats, on the other side. Oxidative stress has a role in the onset of chronic diseases associated with obesity.Plant-derived secondary metabolites such as phenolics and total flavonoids may have potential for free radical scavenging. The purpose of this study was to determine the effect of natural compounds such as thymol, acarbose,thioflavin T and Chalcone on serum total antioxidant levels in mice obese. Methods: This study was performed in NMRI male mice. Animals were randomly divided into two groups: a control group (receiving standard rodent diet) and experimental group for 8 weeks (receiving high-calorie diet group).The obese animals into three groups: sham,obese and experimental groups. In the experimental group of mice with compounds thymol, acarbose, thioflavin T and Chalcone(12mg/kg/day) were gavage for 8 weeks.The end of treatment, blood samples, to investigate serum total antioxidant capacity (Total Antioxidant Capacity, TAC) was performed . Results: Antioxidant capacity decreased in the obese group, the sham TAC levels than obese and control increased. In all treatment groups, TAC levels increased, but this increase in the thioflavin and chalcone group compared with the other groups was not significant; but in acarbose group (P | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Thymo, Acarbose, Serum Total Antioxidant, Obesity | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,320 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,078 |