. (1397). تأثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی آمور (Ctenopharingodon idella). فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7(2), 23-32. doi: 10.30473/eab.2018.5177
. "تأثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی آمور (Ctenopharingodon idella)". فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7, 2, 1397, 23-32. doi: 10.30473/eab.2018.5177
. (1397). 'تأثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی آمور (Ctenopharingodon idella)', فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7(2), pp. 23-32. doi: 10.30473/eab.2018.5177
. تأثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی آمور (Ctenopharingodon idella). فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1397; 7(2): 23-32. doi: 10.30473/eab.2018.5177


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.