. (1397). بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی. فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7(2), 27-33. doi: 10.30473/eab.2018.5178
. "بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی". فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7, 2, 1397, 27-33. doi: 10.30473/eab.2018.5178
. (1397). 'بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی', فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7(2), pp. 27-33. doi: 10.30473/eab.2018.5178
. بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی. فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1397; 7(2): 27-33. doi: 10.30473/eab.2018.5178


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.