تنها, تیمور. (1398). مطالعه پروتئین‌های پودر آب پنیر و تعیین تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای آن به روش کیسه‌های نایلونی. فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8(1), 141-133. doi: 10.30473/eab.2019.5988
تیمور تنها. "مطالعه پروتئین‌های پودر آب پنیر و تعیین تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای آن به روش کیسه‌های نایلونی". فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8, 1, 1398, 141-133. doi: 10.30473/eab.2019.5988
تنها, تیمور. (1398). 'مطالعه پروتئین‌های پودر آب پنیر و تعیین تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای آن به روش کیسه‌های نایلونی', فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8(1), pp. 141-133. doi: 10.30473/eab.2019.5988
تنها, تیمور. مطالعه پروتئین‌های پودر آب پنیر و تعیین تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای آن به روش کیسه‌های نایلونی. فصلنامه علمی ـ پژوهشی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1398; 8(1): 141-133. doi: 10.30473/eab.2019.5988


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.