1.

تأثیر برون‌تنی سطوح مختلف عصاره ‏نعنافلفلی بر فراسنجه‌های کیفی منی در ‏قوچ عربی

دوره 10، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 71-79
شادان گل اندام؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده

2.

تأثیر جایگزینی لسیتین سویا و زرده ‏تخم‌مرغ در رقیق‌کننده بر فراسنجه‌های ‏کیفی اسپرم قوچ عربی بعد از فرایند ‏انجماد- یخ‌گشایی

دوره 11، شماره 1، تیر 1401، صفحه 55-63
سیده آزاده طبائی؛ مرتضی مموئی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب