1.

ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت پخت در گندم دوروم و نان

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 33-41
معصومه رجبی هشجین؛ مصطفی آقایی سربرزه؛ محمدحسین فتوکیان؛ محسن محمدی

2.

نقشه یابی دقیق QTL بزرگ اثر کنترل کننده تحمل به شوری (Saltol) در برنج

دوره 1، شماره 1، اسفند 1390، صفحه 49-59
قاسم محمدی نژاد؛ راکش کومار سینگ؛ عبدالمجید رضایی؛ احمد ارزانی؛ بابک ناخدا؛ محمد حسین فتوکیان؛ علی مؤمنی؛ گلن گرگوریو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب