1.

اثرات استفاده Lactobacillus plantarum و لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‎کمان (Oncorhynchusmykiss)

دوره 3، شماره 2، آذر 1393، صفحه 21-30
عبدالغفار اونق؛ ناصر آق؛ حمید عزیزی؛ بنت‌الهدی رحمان

2.

بررسی خواص لاکتوفرین و مقایسه میزان آن در شیر گاو، میش و بز

دوره 11، شماره 4، خرداد 1402، صفحه 55-63
علی احمدی شاپورآبادی؛ محمد فضیلتی؛ حبیب اله ناظم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب