1.

اثرات استفاده Lactobacillus plantarum و لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‎کمان (Oncorhynchusmykiss)

دوره 3، شماره 2، آذر 1393، صفحه 21-30
عبدالغفار اونق؛ ناصر آق؛ حمید عزیزی؛ بنت‌الهدی رحمان

2.

بررسی تأثیر پودر گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931)

دوره 6، شماره 2، آذر 1396، صفحه 35-44
محمد خلیل‌پذیر؛ نرگس جواد زاده پورشالکوهی؛ علی روحانی

3.

تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لایزین بر رشد، ترکیب بدن، راندمان غذایی ماهی سفیدک سیستان

دوره 5، شماره 3، اسفند 1395، صفحه 107-116
نرجس سنچولی؛ هاشم خندان بارانی؛ عبدالعلی راهداری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب