1.

بررسی تاثیر القای پلی‌پلوئیدی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان ‏‏(‏Oncorhynchus mykiss‏) بر ‏رشد، بقا و گلبول‏های قرمز

دوره 12، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 87-98
عبدالجبار ایرانی

2.

بررسی تأثیر مقادیر مختلف کیتوزان بر شاخص های رشد و تغذیه در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 1، شهریور 1394، صفحه 35-44
علی اکبر طافی؛ سعید مشکینی

3.

بررسی تغییرات برخی از پارامترهای ‏خون‌شناسی و ایمنی ماهی قزل‌آلای ‏رنگین‌کمان (‏Oncorhynchus mykiss‏) در ‏آب‌های شیرین، شور و لب‎‌‎شور

دوره 9، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 89-101
سمیرا جعفریان؛ محمدرضا بیواره؛ حجت الله جعفریان

4.

تأثیر یخ ازنه بر افزایش ماندگاری قزل‎آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) صید شده به روش غیرمنجمد

دوره 3، شماره 4، اردیبهشت 1394، صفحه 53-65
مریم لاریجانی؛ سید حسین خبازی خادر؛ محمدجواد یوسف‌نژاد؛ زهره رحیمی کلاته

5.

مطالعه شاخص‌های رشد و پارامترهای خون‌شناختی لارو ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره مکمل‌سازی شده با بیفیدوباکترهای پروبیوتیکی

دوره 4، شماره 3، بهمن 1394، صفحه 41-45
جواد سهندی*؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ پونه ابراهیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب