1.

ارزیابی فعالیت ضدقارچی و ضدباکتریایی ‏اسانس‌های کاکوتی کوهی، آویشن باغی و ‏رزماری علیه برخی از پاتوژن‌های قارچی ‏و باکتریایی آبزیان

دوره 11، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 55-66
فریدون حسنی؛ طاهره عبیاوی؛ علی طاهری میرقائد؛ رحیم پیغان؛ مجتبی علیشاهی

2.

بررسی و آنالیز ژن‌های پاسخگو به پاتوژن‌ها در سیب‌زمینی ‏

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 1-15
عباس سعیدی؛ زهرا حاجی برات؛ احمد موسی پور گرجی؛ رحیم احمدوند

3.

همسانه سازی و بیان پپتید ضدمیکروبی امیگانان پنتاهیدروکلراید (MBI226) در توتون (Nicotiana tabacum) به منظور ایجاد مقاومت به باکتری‌های بیماری‌زا

دوره 6، شماره 3، آبان 1396، صفحه 1-13
اعظم بدر حداد؛ فرهاد نظریان فیروزآبادی؛ احمد اسماعیلی؛ هدایت باقری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب