1.

شناسایی و اولویت‌بندی محصولات صنعت مواد غذایی با کمک نظریه‌های پیچیدگی اقتصادی و فضای محصول: راهنمایی برای توسعه صادرات

دوره 6، شماره 21، آذر 1401، صفحه 49-66
مسعود باقری قهفرخی؛ فرزاد کریمی

2.

طراحی مدل مدیریت کیفیت سبز در صنعت مواد غذایی با تأکید بر ارتقای عملکرد محیط‌زیستی (مطالعه موردی: استان اردبیل)

دوره 11، شماره 3، اردیبهشت 1402، صفحه 137-158
داود تارویردی زاده؛ شهرام میرزایی دریانی؛ محمد رضا ناهیدی امیر خیز؛ محمد پاسبانی؛ مرتضی هنرمند عظیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب