1.

Metal Determination in Iranian Saffron

دوره 8، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 78-86
Javad Feizy؛ Sima Ahmadi؛ Moslem Jahani؛ R. Lakshmipathy

2.

اثرات الیسیتور نانوذرات نقره و تنش خشکی بر بیان ژن بتاکاروتن هیدروکسیلاز (bch) بر عملکرد کارتنوئید زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 6، شماره 3، خرداد 1396، صفحه 1-13
بتول صابرتنها؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد؛ زهره علیزاده

3.

بررسی اثرات عصاره آبی زعفران (Crocus sativus) بر اندازه لاروهای مگس سرکه (Drosophila melanogaster) در بازه‌های زمانی مختلف مرحله لاروی

دوره 2، شماره 4، خرداد 1393، صفحه 67-75
سیده فاطمه فانی یزدی؛ مجید رجبیان؛ ناصر مهدوی شهری

4.

تجزیه ترانسکریپتوم کلاله زعفران زراعی (Crocus sativus L.) با استفاده از نرم‌افزارهای SOAPdenovo و Trinity

دوره 3، شماره 3، شهریور 1393، صفحه 35-46
پروانه محمودی؛ احمد معینی؛ سید مجتبی خیام نکویی؛ محسن مردی؛ قاسم حسینی سالکده

5.

سنتز نانوذره نقره به‌روش سبز از قسمت‌های ‏مختلف زعفران و بررسی آن بر باکتری‌های ‏مقاوم به آنتی‌بیوتیک بیمارستانی ‏‏(آسینتوباکتر بومانی)‏

دوره 11، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 33-41
مصطفی رباط سرپوشی؛ رضا حاجی حسینی؛ مجید حلیمی خلیل آباد؛ غلامرضا بخشی خانکی

6.

مقایسه خواص ضدسرطانی کلاله ‏زعفران‌های (‏Crocus sativus‏) مناطق ‏مختلف ایران روی سلول‌های ‏MDA-MB-‎‎231‎‏ و ‏MCF-7‎‏ سرطان پستان انسانی

دوره 11، شماره 1، تیر 1401، صفحه 11-22
نجیبه شیدایی؛ راحله شاکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب