اصل علیزاده, آرزو, تورچی, محمود, بنده حق, علی. (1403). تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغییرات پس‌ترجمه‌ای و دمینی ‏پروتئین‌های درگیر در تحمل شوری گندم ‏. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 13(3), 63-75. doi: 10.30473/cb.2024.70089.1942
آرزو اصل علیزاده; محمود تورچی; علی بنده حق. "تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغییرات پس‌ترجمه‌ای و دمینی ‏پروتئین‌های درگیر در تحمل شوری گندم ‏". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 13, 3, 1403, 63-75. doi: 10.30473/cb.2024.70089.1942
اصل علیزاده, آرزو, تورچی, محمود, بنده حق, علی. (1403). 'تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغییرات پس‌ترجمه‌ای و دمینی ‏پروتئین‌های درگیر در تحمل شوری گندم ‏', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 13(3), pp. 63-75. doi: 10.30473/cb.2024.70089.1942
اصل علیزاده, آرزو, تورچی, محمود, بنده حق, علی. تجزیه و تحلیل بیوانفورماتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغییرات پس‌ترجمه‌ای و دمینی ‏پروتئین‌های درگیر در تحمل شوری گندم ‏. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1403; 13(3): 63-75. doi: 10.30473/cb.2024.70089.1942


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب