هدایتی‌فرد, مسعود, رضایی, نگین. (1395). تغییرات کیفی، جمعیت باکتریایی و عمر ماندگاری فیش فینگر ماهی کپور سرگنده Aristichthys nobilis طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 5(2), 97-109.
مسعود هدایتی‌فرد; نگین رضایی. "تغییرات کیفی، جمعیت باکتریایی و عمر ماندگاری فیش فینگر ماهی کپور سرگنده Aristichthys nobilis طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 5, 2, 1395, 97-109.
هدایتی‌فرد, مسعود, رضایی, نگین. (1395). 'تغییرات کیفی، جمعیت باکتریایی و عمر ماندگاری فیش فینگر ماهی کپور سرگنده Aristichthys nobilis طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 5(2), pp. 97-109.
هدایتی‌فرد, مسعود, رضایی, نگین. تغییرات کیفی، جمعیت باکتریایی و عمر ماندگاری فیش فینگر ماهی کپور سرگنده Aristichthys nobilis طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1395; 5(2): 97-109.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب