شاملوفر, مهشید, پایندان, الهام, غیاثوند, زهرا, کاویانی چراتی, هدی. (1398). تأثیر عصاره آزاد و انکپسوله رازیانه (Foeniculum vulgare) بر رفتار استافیلوکوکوس اورئوس و برخی پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری‌شده در 4 درجه سانتی‌گراد. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8(2), 11-22. doi: 10.30473/eab.2019.6201
مهشید شاملوفر; الهام پایندان; زهرا غیاثوند; هدی کاویانی چراتی. "تأثیر عصاره آزاد و انکپسوله رازیانه (Foeniculum vulgare) بر رفتار استافیلوکوکوس اورئوس و برخی پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری‌شده در 4 درجه سانتی‌گراد". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8, 2, 1398, 11-22. doi: 10.30473/eab.2019.6201
شاملوفر, مهشید, پایندان, الهام, غیاثوند, زهرا, کاویانی چراتی, هدی. (1398). 'تأثیر عصاره آزاد و انکپسوله رازیانه (Foeniculum vulgare) بر رفتار استافیلوکوکوس اورئوس و برخی پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری‌شده در 4 درجه سانتی‌گراد', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8(2), pp. 11-22. doi: 10.30473/eab.2019.6201
شاملوفر, مهشید, پایندان, الهام, غیاثوند, زهرا, کاویانی چراتی, هدی. تأثیر عصاره آزاد و انکپسوله رازیانه (Foeniculum vulgare) بر رفتار استافیلوکوکوس اورئوس و برخی پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری‌شده در 4 درجه سانتی‌گراد. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1398; 8(2): 11-22. doi: 10.30473/eab.2019.6201


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب