فلاح دیگسرا, فرشته, آراسته, امیر. (1400). بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و مهاری ‏عصاره دانه سویا (‏Glycine max‏) بر استیل ‏کولین استراز و تولید نانوبیوفیبریل‌های ‏آمیلوئیدی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 10(1), 11-22. doi: 10.30473/eab.2021.48416.1735
فرشته فلاح دیگسرا; امیر آراسته. "بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و مهاری ‏عصاره دانه سویا (‏Glycine max‏) بر استیل ‏کولین استراز و تولید نانوبیوفیبریل‌های ‏آمیلوئیدی". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 10, 1, 1400, 11-22. doi: 10.30473/eab.2021.48416.1735
فلاح دیگسرا, فرشته, آراسته, امیر. (1400). 'بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و مهاری ‏عصاره دانه سویا (‏Glycine max‏) بر استیل ‏کولین استراز و تولید نانوبیوفیبریل‌های ‏آمیلوئیدی', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 10(1), pp. 11-22. doi: 10.30473/eab.2021.48416.1735
فلاح دیگسرا, فرشته, آراسته, امیر. بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و مهاری ‏عصاره دانه سویا (‏Glycine max‏) بر استیل ‏کولین استراز و تولید نانوبیوفیبریل‌های ‏آمیلوئیدی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1400; 10(1): 11-22. doi: 10.30473/eab.2021.48416.1735


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب