طبائی, سیده آزاده, مموئی, مرتضی, طباطبائی وکیلی, صالح, میرزاده, خلیل. (1401). تأثیر جایگزینی لسیتین سویا و زرده ‏تخم‌مرغ در رقیق‌کننده بر فراسنجه‌های ‏کیفی اسپرم قوچ عربی بعد از فرایند ‏انجماد- یخ‌گشایی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 11(1), 55-63. doi: 10.30473/eab.2023.63159.1874
سیده آزاده طبائی; مرتضی مموئی; صالح طباطبائی وکیلی; خلیل میرزاده. "تأثیر جایگزینی لسیتین سویا و زرده ‏تخم‌مرغ در رقیق‌کننده بر فراسنجه‌های ‏کیفی اسپرم قوچ عربی بعد از فرایند ‏انجماد- یخ‌گشایی". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 11, 1, 1401, 55-63. doi: 10.30473/eab.2023.63159.1874
طبائی, سیده آزاده, مموئی, مرتضی, طباطبائی وکیلی, صالح, میرزاده, خلیل. (1401). 'تأثیر جایگزینی لسیتین سویا و زرده ‏تخم‌مرغ در رقیق‌کننده بر فراسنجه‌های ‏کیفی اسپرم قوچ عربی بعد از فرایند ‏انجماد- یخ‌گشایی', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 11(1), pp. 55-63. doi: 10.30473/eab.2023.63159.1874
طبائی, سیده آزاده, مموئی, مرتضی, طباطبائی وکیلی, صالح, میرزاده, خلیل. تأثیر جایگزینی لسیتین سویا و زرده ‏تخم‌مرغ در رقیق‌کننده بر فراسنجه‌های ‏کیفی اسپرم قوچ عربی بعد از فرایند ‏انجماد- یخ‌گشایی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1401; 11(1): 55-63. doi: 10.30473/eab.2023.63159.1874


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب