
تعداد نشریات | 41 |
تعداد شمارهها | 1,143 |
تعداد مقالات | 9,835 |
تعداد مشاهده مقاله | 18,100,999 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 12,650,005 |
مقایسه اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس | ||
فصلنامه علمی زیست شناسی جانوری تجربی | ||
مقاله 2، دوره 2، شماره 3، دی 1392، صفحه 9-15 اصل مقاله (275.5 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
محبوبه میر حسینی؛ مولود کیانی هرچگانی؛ شیرین مامایی دهکردی؛ فاطمه برزگری فیروز آبادی | ||
مقایسة اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس | ||
چکیده | ||
چکیده استفاده از نانوذرات در کاربردهای بیولوژیکی از جمله نانوپزشکی و ایمنی مواد غذایی بسیار شناخته شده است. هدف از انجام این مطالعه مقایسه اثر ضد میکروبی نانوذره ZnO در آبمیوه سیب در دمای 25 و 4 درجه سلسیوس است.در این مطالعه اثر سوسپانسیون اکسید روی در برابر رشد لیستریا منوسایتوژنز، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس آرئوس و باسیلوس سرئوس در آبمیوه سیب در ◦C25 و ◦C 4 بررسی شده است. نتایج نشان داد فعالیت باکتریوسیدال نانوذره اکسید روی وابسته به درجه حرارت آزمایش، غلظت اکسید روی و نوع میکروارگانیسم است. اکسید روی در دمای◦C 25 مؤثرتر از دمای ◦C4 بود. باکتری باسیلوس سرئوس مقاومت بیشتری به اکسید روی در مقایسه با لیستریا منوسایتوژنز، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس آرئوس نشان داد. این مطالعه نشان داد که استفاده از نانوذرات اکسید روی به عنوان عوامل ضد باکتری در سیستمهای غذا و دارو ممکن است در مهار پاتوژنهای خاص مؤثر باشد. واژههای کلیدی: نانوذره، اکسید روی، عوامل ضدمیکروبی، غذا، پاتوژن مواد غذایی. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Comparison of Antibacterial Effect of ZnO Nanoparticles in Apple Juice at 25 and 4° C | ||
نویسندگان [English] | ||
Mahboobeh mirHoseeni؛ Molod Kyani Harchghani؛ Sherin Kakai Dehkordi؛ Fatemeh Barzghari Firozabadi | ||
چکیده [English] | ||
Abstract Nanoparticles (NPs) are increasingly recognized as their usage in biological applications including nanomedicine and food safety. Purpose of this study was Study on Comparison of antibacterial effect of ZnO nanoparticles in apple juice at 25 and 4 ° C. The present study investigated the antibacterial activity of ZnO was tested against Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Staphylococcus aureus and Bacillus cereus in apple juice during storage at 25◦C and 4◦C. The bactericidal activity of the ZnO depended upon storage temperature, ZnO concentration, and microorganism type. ZnO was more effective at 25C ◦ than at 4C ◦ in studied apple juice. Bacillus cereus was more resistant to ZnO than Listeria monocytogenes, Escherichia coli, and Staphylococcus aureus.This study suggested that the application of ZnO NPs as antibacterial agents in food systems and medicine may be effective at inhibiting certain pathogens. Keywords: Foods, Nanoparticles, Pathogens, Antibacterial agents, Zinc oxide. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,941 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,935 |