اونق, عبدالغفار, آق, ناصر, عزیزی, حمید, رحمان, بنت‌الهدی. (1393). اثرات استفاده Lactobacillus plantarum و لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‎کمان (Oncorhynchusmykiss). فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3(2), 21-30.
عبدالغفار اونق; ناصر آق; حمید عزیزی; بنت‌الهدی رحمان. "اثرات استفاده Lactobacillus plantarum و لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‎کمان (Oncorhynchusmykiss)". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3, 2, 1393, 21-30.
اونق, عبدالغفار, آق, ناصر, عزیزی, حمید, رحمان, بنت‌الهدی. (1393). 'اثرات استفاده Lactobacillus plantarum و لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‎کمان (Oncorhynchusmykiss)', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3(2), pp. 21-30.
اونق, عبدالغفار, آق, ناصر, عزیزی, حمید, رحمان, بنت‌الهدی. اثرات استفاده Lactobacillus plantarum و لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‎کمان (Oncorhynchusmykiss). فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1393; 3(2): 21-30.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب