امامی, فرمان. (1393). برآورد میزان بازماندگی ناپلیوس آرتمیا ارومیانای (Artemia urimiana) غنی شده با اسیدهای چرب HUFA تحت دما و شوری‎های مختلف. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3(2), 51-59.
فرمان امامی. "برآورد میزان بازماندگی ناپلیوس آرتمیا ارومیانای (Artemia urimiana) غنی شده با اسیدهای چرب HUFA تحت دما و شوری‎های مختلف". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3, 2, 1393, 51-59.
امامی, فرمان. (1393). 'برآورد میزان بازماندگی ناپلیوس آرتمیا ارومیانای (Artemia urimiana) غنی شده با اسیدهای چرب HUFA تحت دما و شوری‎های مختلف', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3(2), pp. 51-59.
امامی, فرمان. برآورد میزان بازماندگی ناپلیوس آرتمیا ارومیانای (Artemia urimiana) غنی شده با اسیدهای چرب HUFA تحت دما و شوری‎های مختلف. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1393; 3(2): 51-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب