برومندنیا, زینب, محمدزاده, سعید, عزیزی, محمد, خالداری, مجید. (1393). تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین‎های خون جوجه-های گوشتی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3(3), 71-79.
زینب برومندنیا; سعید محمدزاده; محمد عزیزی; مجید خالداری. "تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین‎های خون جوجه-های گوشتی". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3, 3, 1393, 71-79.
برومندنیا, زینب, محمدزاده, سعید, عزیزی, محمد, خالداری, مجید. (1393). 'تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین‎های خون جوجه-های گوشتی', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3(3), pp. 71-79.
برومندنیا, زینب, محمدزاده, سعید, عزیزی, محمد, خالداری, مجید. تأثیر افزودن عصاره آرتیشو به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپوپروتئین‎های خون جوجه-های گوشتی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1393; 3(3): 71-79.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب