غضنفری*, شکوفه, محمدی, زاهد. (1394). سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه‌های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 4(3), 21-30.
شکوفه غضنفری*; زاهد محمدی. "سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه‌های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 4, 3, 1394, 21-30.
غضنفری*, شکوفه, محمدی, زاهد. (1394). 'سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه‌های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 4(3), pp. 21-30.
غضنفری*, شکوفه, محمدی, زاهد. سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه‌های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1394; 4(3): 21-30.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب