غیاثوند, زهرا, چنگیزی, رضا, شاملوفر, مهشید, پارسافر, میترا. (1396). تأثیر پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 6(2), 75-84.
زهرا غیاثوند; رضا چنگیزی; مهشید شاملوفر; میترا پارسافر. "تأثیر پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 6, 2, 1396, 75-84.
غیاثوند, زهرا, چنگیزی, رضا, شاملوفر, مهشید, پارسافر, میترا. (1396). 'تأثیر پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 6(2), pp. 75-84.
غیاثوند, زهرا, چنگیزی, رضا, شاملوفر, مهشید, پارسافر, میترا. تأثیر پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1396; 6(2): 75-84.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب