غنی‌زاده, مریم, شاپوری, مریم, بابا زاده, مهدی. (1397). تأثیر عصاره نانوکپسوله گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 6(4), 57-65.
مریم غنی‌زاده; مریم شاپوری; مهدی بابا زاده. "تأثیر عصاره نانوکپسوله گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 6, 4, 1397, 57-65.
غنی‌زاده, مریم, شاپوری, مریم, بابا زاده, مهدی. (1397). 'تأثیر عصاره نانوکپسوله گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 6(4), pp. 57-65.
غنی‌زاده, مریم, شاپوری, مریم, بابا زاده, مهدی. تأثیر عصاره نانوکپسوله گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1397; 6(4): 57-65.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب