بحرکاظمی, معصومه, شفیقی, طاهره. (1397). تأثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی آمور (Ctenopharingodon idella). فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7(2), 23-32. doi: 10.30473/eab.2018.5177
معصومه بحرکاظمی; طاهره شفیقی. "تأثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی آمور (Ctenopharingodon idella)". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7, 2, 1397, 23-32. doi: 10.30473/eab.2018.5177
بحرکاظمی, معصومه, شفیقی, طاهره. (1397). 'تأثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی آمور (Ctenopharingodon idella)', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7(2), pp. 23-32. doi: 10.30473/eab.2018.5177
بحرکاظمی, معصومه, شفیقی, طاهره. تأثیر سطوح متفاوت پری بیوتیک اینولین جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی آمور (Ctenopharingodon idella). فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1397; 7(2): 23-32. doi: 10.30473/eab.2018.5177


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب