فخرائی, جعفر, سیاه کمری, غلامرضا, خمیس‌آبادی, حسن, منصوری یاراحمدی, حسین. (1397). بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7(2), 33-46. doi: 10.30473/eab.2018.5178
جعفر فخرائی; غلامرضا سیاه کمری; حسن خمیس‌آبادی; حسین منصوری یاراحمدی. "بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7, 2, 1397, 33-46. doi: 10.30473/eab.2018.5178
فخرائی, جعفر, سیاه کمری, غلامرضا, خمیس‌آبادی, حسن, منصوری یاراحمدی, حسین. (1397). 'بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 7(2), pp. 33-46. doi: 10.30473/eab.2018.5178
فخرائی, جعفر, سیاه کمری, غلامرضا, خمیس‌آبادی, حسن, منصوری یاراحمدی, حسین. بررسی اثرات عصاره دانه گیاه دارویی گشنیز بر روی خصوصیات کیفی گوشت در بره‌های سنجابی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1397; 7(2): 33-46. doi: 10.30473/eab.2018.5178


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب