دهقانی, علی, استادی, زکیه. (1397). بررسی تأثیر خصوصی بودن بنگاه‌ها بر سودآوری در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 2(5), 13-24. doi: 10.30473/indeco.2019.24369.1053
علی دهقانی; زکیه استادی. "بررسی تأثیر خصوصی بودن بنگاه‌ها بر سودآوری در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 2, 5, 1397, 13-24. doi: 10.30473/indeco.2019.24369.1053
دهقانی, علی, استادی, زکیه. (1397). 'بررسی تأثیر خصوصی بودن بنگاه‌ها بر سودآوری در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 2(5), pp. 13-24. doi: 10.30473/indeco.2019.24369.1053
دهقانی, علی, استادی, زکیه. بررسی تأثیر خصوصی بودن بنگاه‌ها بر سودآوری در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1397; 2(5): 13-24. doi: 10.30473/indeco.2019.24369.1053


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب