پیروزبخت, محمد جواد, خانزادی, سعید, شاهسونی, داور, باغیشنی, حسن. (1399). بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و ‏پروتئین‌های گوشت ماهی قزل‌آلای ‏رنگین‌کمان (‏Oncorhynchus mykiss‏) طی ‏نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌گراد. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8(4), 67-74. doi: 10.30473/eab.2020.41570.1645
محمد جواد پیروزبخت; سعید خانزادی; داور شاهسونی; حسن باغیشنی. "بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و ‏پروتئین‌های گوشت ماهی قزل‌آلای ‏رنگین‌کمان (‏Oncorhynchus mykiss‏) طی ‏نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌گراد". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8, 4, 1399, 67-74. doi: 10.30473/eab.2020.41570.1645
پیروزبخت, محمد جواد, خانزادی, سعید, شاهسونی, داور, باغیشنی, حسن. (1399). 'بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و ‏پروتئین‌های گوشت ماهی قزل‌آلای ‏رنگین‌کمان (‏Oncorhynchus mykiss‏) طی ‏نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌گراد', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8(4), pp. 67-74. doi: 10.30473/eab.2020.41570.1645
پیروزبخت, محمد جواد, خانزادی, سعید, شاهسونی, داور, باغیشنی, حسن. بررسی میزان اکسیداسیون لیپیدها و ‏پروتئین‌های گوشت ماهی قزل‌آلای ‏رنگین‌کمان (‏Oncorhynchus mykiss‏) طی ‏نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌گراد. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1399; 8(4): 67-74. doi: 10.30473/eab.2020.41570.1645


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب