امانزاده, زینب, زرگری, فلور, خلیل آریا, علیرضا. (1399). تأثیر عصاره آبی چای سفید بر میزان ‏گلوکز و پروفایل چربی در رت‌های دیابتی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8(4), 123-130. doi: 10.30473/eab.2020.30608.1517
زینب امانزاده; فلور زرگری; علیرضا خلیل آریا. "تأثیر عصاره آبی چای سفید بر میزان ‏گلوکز و پروفایل چربی در رت‌های دیابتی". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8, 4, 1399, 123-130. doi: 10.30473/eab.2020.30608.1517
امانزاده, زینب, زرگری, فلور, خلیل آریا, علیرضا. (1399). 'تأثیر عصاره آبی چای سفید بر میزان ‏گلوکز و پروفایل چربی در رت‌های دیابتی', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 8(4), pp. 123-130. doi: 10.30473/eab.2020.30608.1517
امانزاده, زینب, زرگری, فلور, خلیل آریا, علیرضا. تأثیر عصاره آبی چای سفید بر میزان ‏گلوکز و پروفایل چربی در رت‌های دیابتی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1399; 8(4): 123-130. doi: 10.30473/eab.2020.30608.1517


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب