بهرام, سمیه, خضری, محمد, جوادیان, سید روح الله. (1399). ارزیابی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ‏ضدمیکروبی پروتئین هیدرولیزشده ماهی ‏حسون ( ‏Saurida tumbil ). فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 9(2), 23-35. doi: 10.30473/eab.2020.45855.1706
سمیه بهرام; محمد خضری; سید روح الله جوادیان. "ارزیابی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ‏ضدمیکروبی پروتئین هیدرولیزشده ماهی ‏حسون ( ‏Saurida tumbil )". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 9, 2, 1399, 23-35. doi: 10.30473/eab.2020.45855.1706
بهرام, سمیه, خضری, محمد, جوادیان, سید روح الله. (1399). 'ارزیابی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ‏ضدمیکروبی پروتئین هیدرولیزشده ماهی ‏حسون ( ‏Saurida tumbil )', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 9(2), pp. 23-35. doi: 10.30473/eab.2020.45855.1706
بهرام, سمیه, خضری, محمد, جوادیان, سید روح الله. ارزیابی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ‏ضدمیکروبی پروتئین هیدرولیزشده ماهی ‏حسون ( ‏Saurida tumbil ). فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1399; 9(2): 23-35. doi: 10.30473/eab.2020.45855.1706


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب