گل اندام, شادان, طباطبائی وکیلی, صالح, میرزاده, خلیل. (1400). تأثیر برون‌تنی سطوح مختلف عصاره ‏نعنافلفلی بر فراسنجه‌های کیفی منی در ‏قوچ عربی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 10(1), 71-79. doi: 10.30473/eab.2021.56997.1811
شادان گل اندام; صالح طباطبائی وکیلی; خلیل میرزاده. "تأثیر برون‌تنی سطوح مختلف عصاره ‏نعنافلفلی بر فراسنجه‌های کیفی منی در ‏قوچ عربی". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 10, 1, 1400, 71-79. doi: 10.30473/eab.2021.56997.1811
گل اندام, شادان, طباطبائی وکیلی, صالح, میرزاده, خلیل. (1400). 'تأثیر برون‌تنی سطوح مختلف عصاره ‏نعنافلفلی بر فراسنجه‌های کیفی منی در ‏قوچ عربی', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 10(1), pp. 71-79. doi: 10.30473/eab.2021.56997.1811
گل اندام, شادان, طباطبائی وکیلی, صالح, میرزاده, خلیل. تأثیر برون‌تنی سطوح مختلف عصاره ‏نعنافلفلی بر فراسنجه‌های کیفی منی در ‏قوچ عربی. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1400; 10(1): 71-79. doi: 10.30473/eab.2021.56997.1811


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب