تعداد نشریات | 41 |
تعداد شمارهها | 1,102 |
تعداد مقالات | 9,448 |
تعداد مشاهده مقاله | 17,040,261 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 11,948,512 |
بررسی رفتار صادرکنندگان جدید در بازارهای صادراتی با تاکید بر نقش تجربه صادراتی | ||
فصلنامه علمی پژوهش های اقتصاد صنعتی | ||
دوره 6، شماره 19، خرداد 1401، صفحه 17-30 اصل مقاله (488.19 K) | ||
نوع مقاله: کاربردی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.30473/jier.2022.9180 | ||
نویسندگان | ||
میرعباس هاشمی* 1؛ کیومرث شهبازی2 | ||
1دانشجوی دکتری اقتصاد صنعتی، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه ارومیه | ||
2استاد گروه اقتصاد، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه ارومیه | ||
چکیده | ||
دانش تجربی (تجربه صادراتی) درباره بازارها و عملیات خارجی، یک نیروی هدایتکننده در بینالمللی شدن شرکتها است. از این رو پژوهش حاضر با تاکید بر نقش تجربه صادراتی برای شرکتهای نوپا، به بررسی احتمال ورود و خروج از بازار صادراتی و رشد حجم صادرات میپردازد. بدین منظور از آمار و اطلاعات صادراتی شرکتهای ایرانی فعال بین سالهای 1393 تا 1397 در حوزه مواد غذایی صادراتی استفاده شده است. برای تحلیل این دادهها از روش حداقل مربعات موهومی (LSDV) استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان میدهد بنگاه نوپا بودن موجب افزایش 11 درصدی احتمال ورود به بازار جدید و 87 درصدی توسعه حجم صادرات و افزایش 35 درصدی احتمال خروج میگردد. لذا با توجه به یافتهها و اهمیت نقش تجربه برای صادرکنندگان نوپا، شروع فعالیت در کشورهایی با ساختار مشابه با هزینه ورود کمتر توصیه میگردد. | ||
کلیدواژهها | ||
رفتار صادرکنندگان؛ تجربه صادراتی؛ بازار صادراتی؛ صنایع غذایی ایران | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Investigating the Behavior of New Exporters in Export Markets with Emphasis on the Role of Export Experience | ||
نویسندگان [English] | ||
Mirabbas hashemi1؛ Kiumars Shahbazi2 | ||
1PhD Student of Urmia University, Faculty of Economics and Management, Iran | ||
2Professor, Faculty of Economics and Management, Urmia University, Iran | ||
چکیده [English] | ||
Experiential knowledge (export experience) about foreign operations and markets is a conductive force in the internationalization of companies. Therefore, the present research, emphasizing the role of export experience for start-up companies, examines the possibility of entering and exiting the export market and the growth of export volume. For this purpose, the export data of Iranian companies active between 2013 and 2017in the field of export food products were used. The Least Squares Dummy Variable (LSDV) method was used to analyze these data. The research results show that being a start-up company causes an 11% increase in the probability of entering a new market, an 87% increase in export volume, and a 35% increase in the probability of exit. Therefore, according to the findings and the importance of the role of experience for new exporters, starting the activity in countries with a similar structure with a lower entry cost is recommended | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Exporters' behavior, Export Experience, Export Market, Iranian Food Industry | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 160 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 157 |