سنچولی, نرجس, خندان بارانی, هاشم, راهداری, عبدالعلی. (1395). تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لایزین بر رشد، ترکیب بدن، راندمان غذایی ماهی سفیدک سیستان. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 5(3), 107-116.
نرجس سنچولی; هاشم خندان بارانی; عبدالعلی راهداری. "تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لایزین بر رشد، ترکیب بدن، راندمان غذایی ماهی سفیدک سیستان". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 5, 3, 1395, 107-116.
سنچولی, نرجس, خندان بارانی, هاشم, راهداری, عبدالعلی. (1395). 'تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لایزین بر رشد، ترکیب بدن، راندمان غذایی ماهی سفیدک سیستان', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 5(3), pp. 107-116.
سنچولی, نرجس, خندان بارانی, هاشم, راهداری, عبدالعلی. تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لایزین بر رشد، ترکیب بدن، راندمان غذایی ماهی سفیدک سیستان. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1395; 5(3): 107-116.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب