1.

اثر حفاظتی بوریک اسید و بتا مرکاپتو اتانول بر روی مهار شدن آنزیم اوره‌آز در برابر پراکسید هیدروژن

صفحه 1-8
بهزاد شارقی*؛ سکینه صادقی کاجی

2.

مطالعه امکان تولید پروتئین تک‌یاخته با استفاده از مخمرهای Saccharomyces cerevisiae و Saccharomyces carlsbergensis از آب ماهی تغلیظ‌شده (stick water) از کارخانجات آرد ماهی کیلکا در استان مازندران

صفحه 9-16
مهدی بابازاده میکلا؛ مهدی سلطانی؛ ابوالقاسم کمالی؛ محمدرضا سعیدی اصل

3.

بررسی پراکنش و فراوانی فصلی و زیستگاهی خرچنگ‌های منزوی (سخت‌پوستان: فوق خانواده Paguroidea) ناحیه جزر و مدی جزیره هرمز

صفحه 17-29
نبی اله خیرآبادی؛ جعفر سیف آبادی؛ مهناز ربانی ها؛ فریدون عوفی

4.

اثر گاماروس دریای خزر بر پارامترهای رشد، بازماندگی و فراسنجه های بیوشیمیایی سرمی در بچه ماهی آکواریومی جوئل (Hemichromis bimaculatus)

صفحه 31-37
بتول ادهمی؛ سکینه یگانه؛ سارا جعفری کناری

5.

اثر محلول‌های فعال‌کننده اسپرم بر کارآیی تکثیر مصنوعی ماهیان گطان (Luciobarbus xanthopterus) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)

صفحه 39-50
سید محمد موسوی؛ امین طبیبی؛ وحید یاوری؛ محمد ذاکری؛ آرش جاهدی؛ حسین پاشا زانوسی

6.

اثر سطوح مختلف لاکتوباسلوس اسیدوفیلوس (Lactobacillus acidophilus) بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و جمعیت باکتریایی روده ماهی گوپی (Poecilia reticulate)

صفحه 51-59
فرید فیروزبخش؛ فرزانه وکیلی؛ سکینه یگانه

7.

بررسی فونستیک زیرخانواده Syrphinae (Dip: Syrphidae) در نیمه جنوبی استان اردبیل

صفحه 61-77
سمیه عظیمی؛ شاهرخ پاشایی‌راد

8.

مقایسه کارایی روغن گل میخک و کتامین و تغییرات فیزیولوژیک در بیهوشی بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

صفحه 79-96
بهرام فلاحتکار؛ خیام دل افکار؛ مسعود ستاری؛ حسین خارا

9.

بررسی پویایی نیتریفیکاسیون و نقش فرایندهای مختلف تصفیه زیستی در بیوفیلترهای هوازی

صفحه 79-106
عبدالجبار ایرانی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ ناصر آق؛ رسول قربانی

10.

تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لایزین بر رشد، ترکیب بدن، راندمان غذایی ماهی سفیدک سیستان

صفحه 107-116
نرجس سنچولی؛ هاشم خندان بارانی؛ عبدالعلی راهداری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب