رجبی هشجین, معصومه, آقایی سربرزه, مصطفی, فتوکیان, محمدحسین, محمدی, محسن. (1392). ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت پخت در گندم دوروم و نان. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3(4), 33-41.
معصومه رجبی هشجین; مصطفی آقایی سربرزه; محمدحسین فتوکیان; محسن محمدی. "ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت پخت در گندم دوروم و نان". فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3, 4, 1392, 33-41.
رجبی هشجین, معصومه, آقایی سربرزه, مصطفی, فتوکیان, محمدحسین, محمدی, محسن. (1392). 'ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت پخت در گندم دوروم و نان', فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 3(4), pp. 33-41.
رجبی هشجین, معصومه, آقایی سربرزه, مصطفی, فتوکیان, محمدحسین, محمدی, محسن. ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت پخت در گندم دوروم و نان. فصلنامه علمی زیست فناوری گیاهان زراعی, 1392; 3(4): 33-41.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب