1.

بررسی تغییرات بیوشیمیایی و مورفوفیزیولوژیک برخی ارقام فلفل آلوده به ویروس وای سیب ‏زمینی (‏PVY‏)‏

صفحه 1-18
سمانه وطنی؛ سعید نصرالله نژاد؛ عبدالحسین طاهری؛ فرزاد علی رمجی؛ شهربانو وکیلی؛ لیلا فهمیده

2.

بررسی عوامل موثر بر تنوع و تولید متابولیت‌های ثانویه از ژن‌های مرموز میکروب‌های ‏ریزوسفری

صفحه 19-32
مریم ساجدمرنی؛ سهیلا طالش ساسانی؛ شهره آریائی نژاد؛ اکرم صادقی

3.

بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ‌های Peganum harmala L.‎‏ بر اساس مارکرهای ‏بیوشیمیائی در چهار رویشگاه مختلف استان همدان و کرمانشاه

صفحه 33-44
لیلا اکبری؛ مهدی کاکائی

4.

تعیین خصوصیات لاین‌های جدید نرعقیم برنج و اعتبارسنجی نشانگرهای مولکولی همبسته برای ‏تشخیص خلوص ژنتیکی بذرآن‌ها

صفحه 45-57
علیرضا ترنگ؛ مجید ستاری

5.

بررسی ساختار و قرابت پروتئین‌های دهیدرین توسط ابزارهای بیوانفورماتیک در گیاهان تک‌لپه و دولپه

صفحه 59-73
آرمین ساعد موچشی؛ علی شیرخانی

6.

بهره‌گیری از یادگیری ماشین در فنوتایپینگ و درک مکانیسم‌های مولکولی مرتبط با تنش‌‏های زیستی و غیر زیستی گیاهان

صفحه 75-90
بهمن پناهی؛ بنت الهدی قویدل؛ پویا شاهگلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب